13-10-2022 - VDAB lanceert de trusted advisor: bemiddelaar voor je klant, aanspreekpunt voor jou

Ieder van ons vormt, vanuit eigen expertise, een belangrijke schakel in het traject van onze klanten naar werk. Als een estafettestok wordt het klantendossier doorgegeven tussen verschillende dienstverleners. Om deze estafette naadloos te laten verlopen, zullen we in het najaar een aantal aanpassingen in het klantendossier doorvoeren. Die zullen ervoor zorgen dat alle informatie makkelijker te raadplegen is. Het uiteindelijke doel is meer transparantie en een betere informatieoverdracht. 

Afbeelding
trusted advisor - estafettestok

Een nieuwe naam voor een vertrouwd begrip: de trusted advisor

Deze nieuwe term zal je vanaf dit najaar in de klantendossiers zien opduiken. De trusted advisor is voor klanten de vertrouwde VDAB-bemiddelaar, die altijd bereikbaar is en als een vertrouwde gids vanaf de zijlijn het volledige traject naar werk opvolgt. Ook jij kan als partner altijd terecht bij de trusted advisor van jouw klant. Je vindt de naam en contactgegevens in het klantendossier. 

Door onze krachten te bundelen, komen we tot:

  • een efficiëntere samenwerking
  • meer transparantie
  • betere informatieoverdracht

Zo verzekeren we samen een dienstverlening op maat van onze klanten. En zo helpen we elke dag zoveel mogelijk mensen op weg naar een duurzame loopbaan.

Dit najaar krijg je hierover meer details.

 

Heb je nog vragen? 

Neem contact op >