29 maart 2022 - Oost-Vlaanderen: Big Recruitment Actions (BRA)

Ben je als partner actief in Oost-Vlaanderen en begeleid je werkzoekenden die aan de slag willen als productieoperator, als chauffeur B of in de logistiek?

Schrijf ze in voor onze Big Recruitment Actions in Oost-Vlaanderen.

Wat is het?

VDAB Oost-Vlaanderen organiseert Big Recruitment Actions voor werkgevers met grote aantallen vacatures voor productieoperatoren, logistieke profielen en chauffeurs B. Werkgevers krijgen deze vacatures moeilijk ingevuld, hoewel een grote groep werkzoekenden er wel voor in aanmerking komt. 

We zoeken die werkzoekenden die interesse hebben in deze beroepsgroepen.

Hoe werkt het?

Tijdens deze Big Recruitment Actions matchen we werkzoekenden na een speedscreening op de vele openstaande vacatures bij de grote productiebedrijven en werkgevers in de logistieke sector. 
Missen kandidaten nog competenties voor een goede match? Dan schakelen we snelle en korte competentieversterking in om aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Let wel: dit houdt geen automatische aanwervingsbelofte in, het vergroot wél de kansen op werk. Taalcoaching op de werkvloer biedt anderstaligen vlotte toegang tot de vacatures. 

Schrijf zelf jouw klant in:

Begeleid je werkzoekenden die in aanmerking kunnen komen voor deze vacatures? 
Schrijf zelf jouw klant in via de inschrijvingsformulieren (per datum, zie 'Wanneer?') en wij nodigen hen uit.

Waar?

De Big Recruitement Actions gaan door in VDAB Wondelgem - Industrieweg 50, 9032 Wondelgem.

Vragen?

Voor bijkomende vragen kan je Geoffrey Lamont, teamleider Transport en Logistiek Oost-Vlaanderen, contacteren via geoffrey.lamont@vdab.be