Digitaal Archief Samenwerking (DAS)

Het Digitaal Archief Samenwerking, kortweg DAS, is een Document Management System, een centrale opslagplaats voor diverse documenten die nodig zijn bij verschillende vormen van samenwerking. 

Wat is DAS?

Het Digitaal Archief Samenwerking (DAS) is een Document Management Systeem. Dat is een centrale opslagplaats voor diverse documenten die nodig zijn bij verschillende vormen van samenwerking. DAS vervangt de huidige e-room van het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het nieuwe systeem is gebruiksvriendelijker en heeft een duidelijk auditspoor.

Hoe werkt het?

De mappenstructuur is gebaseerd op de projectonderdelen in Projectbeheer. Op basis van deze informatie wordt er in DAS een map gemaakt voor dit projectonderdeel met de vaste mappenstructuur voor dat type project. Ieder document krijgt meta-data mee: ikl-nummer, KBO-nummer, gebruikte map,... Deze meta-data gebruik je als zoekcriteria om het document later terug te vinden.

Welke documenten moet je in DAS opladen?

Alle documenten ter staving van de uitvoering van het project moet je in DAS opladen. 

Waar vind je DAS?

Je vindt de link naar DAS:

  • bovenaan op deze pagina.

  • via het Menu na inloggen.

Overzicht nummers projectonderdelen

In deze lijst vind je de nummers van de projectonderdelen. Je hebt deze nummers nodig om jouw bestanden van jouw project(en) in de juiste map van DAS op te laden.

Overzicht op te laden bewijsstukken

In het Overzicht op te laden bewijsstukken vind je per project:

  • welk bewijsstuk je in welke map moet opladen.
  • welke gegevens of metadata je moet toevoegen.

 

> Ga naar het Overzicht op te laden bewijsstukken

Nog vragen?