Samenwerken met VDAB

VDAB werkt samen met heel wat partners om haar dienstverlening te realiseren, om te innoveren, om data uit te wisselen, ... . Bekijk de mogelijkheden.

Samen met VDAB burgers opleiden, begeleiden of bemiddelen?

VDAB heeft partners nodig om haar doelstellingen te behalen. Samenwerken met diverse spelers op de arbeidsmarkt is cruciaal om onze droom waar te maken. Wil jij samen met VDAB burgers opleiden, begeleiden of bemiddelen?

Bekijk de mogelijkheden, jouw voordelen en onze verwachtingen  >

Teken in op een VDAB-oproep!

VDAB detecteert opleidings- en begeleidingsnoden op de arbeidsmarkt en werkt oproepen uit. Je organisatie kan intekenen op deze oproepen om samen met VDAB opleiding, begeleiding of bemiddeling aan te bieden. 

Bekijk onze openstaande oproepen >

Als lokaal bestuur samenwerken met VDAB

Lokale besturen zijn belangrijke partners voor VDAB omdat zij inzicht in en voeling hebben met lokale thema's die nauw verweven zijn met uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Lees meer >

Over de samenwerking van VDAB met onderwijs

Onderwijspartners en VDAB zetten zich samen in om de vele uitdagingen op het snijvlak onderwijs en werk aan te pakken.

Lees wat jij of je onderwijsinstelling kan doen >

TWE OCMW

Een vernieuwend idee?

Heb je een vernieuwend idee dat de arbeidsmarkt een boost kan geven? Laat je door ons begeleiden. De Work out Room is VDAB's ruimte voor innovatie en cocreatie.

Lees meer op onze website >

Data uitwisselen met VDAB via API's?

Data uitwisselen met VDAB? Het API Center of Excellence (CoE) van VDAB heeft heel wat API's ter beschikking voor diverse toepassingen op maat van jouw softwaresysteem.

Bekijk ons API-aanbod >

Je opleidingsaanbod publiceren op vdab.be?

Als opleidingsverstrekker die erkend is in het kader van opleidingscheques, kan je opleidingen die voor opleidingscheques in aanmerking komen, publiceren op de VDAB-website. 

Lees hoe het werkt en maak een account aan  >

 

 

VDAB werkt ook samen in het kader van:

Europees Sociaal Fonds (ESF)

VDAB realiseert innovatieprojecten en dienstverlening met steun van het Europees Sociaal Fonds. 

Synerjob

Synergie tussen ACTIRIS, ADG, Bruxelles Formation, Forem en VDAB.

EURES-netwerk

Het EURES-netwerk heeft als doel om het vrije verkeer van werknemers in de Europese Economische Ruimte en Zwitserland eenvoudiger te maken. Word lid of partner van het EURES-netwerk.

Interreg projecten

VDAB neemt, als partner, deel aan een aantal projecten binnen het Interregprogramma. Deze projecten worden gefinancierd met Europese middelen (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling).

EFRO-projecten

VDAB neemt deel aan een aantal projecten binnen het EFRO-programma, gefinancierd met Europese middelen (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling).

REACT EU

Met REACT-EU voorziet de Europese Unie extra middelen voor het economisch herstel van de regio’s na de corona-epidemie.